Halmstad Tourist Center

Halmstad Tourist Center hittar du på Fredsgatan 5 i foajén på Halmstads Teater. Vi hjälper dig med bland annat evenemang, biljetter, utflyktsmål och aktiviteter.

På Halmstad Tourist Center finns det information om både det lokala, regionala och nationella turistutbudet. Du kan dessutom söka information själv via vårt fria wifi eller genom vår besöksdator.

Besöksadress: Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad.
Se postadress och leveransadress längst ner på sidan.

Öppettider på Fredsgatan 5

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag: 10.00–13.00
Lördag–söndag: Stängt

Avvikande öppettider

  • Påskstängt 29/3 - 1/4

Kontakta oss på Halmstad Tourist Center

Har du frågor, synpunkter eller vill ge oss feedback? Välkommen att kontakta oss via någon av kanalerna nedan.

Besök oss på: Fredsgatan 5, 302 46 Halmstad
Ring oss på: 035 12 02 00
Skicka mejl till: info@tourist.halmstad.se
Skriv till oss på facebook: www.facebook.com/destinationhalmstad Länk till annan webbplats.
Chatt: För att chatta med oss klicka på den runda gula chattikonen nere till höger här på webben. När chatten är stängd kan du istället skicka ett mejl via chattfunktionen, så svarar vi så snart vi har möjlighet. Även utanför Halmstad Tourist Centers öppettider. Chatten är främst öppen under sommaren.

Biljetter

Vid stora biljettsläpp har vi ofta öppet även utanför ordinarie öppettider. Slå oss gärna en signal om du undrar ifall vi har extra öppet.

Du kan köpa biljetter till de flesta evenemang i Halmstad på Halmstad Tourist Center. Vi har samlat mer information kring biljetter på en separat sida.

Vi hjälper även dig som arrangör med biljettavtal via Ticketmaster. Läs mer om biljettavtal på vår sida riktad mot besöksnäring och arrangörer Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Presentkort för evenemang och upplevelser

Ge bort en upplevelse i present. På Halmstad Tourist Center kan du köpa flera olika sorters presentkort för bland annat evenemang, restaurangbesök, shopping och provningar. Läs mer om de olika upplevelse-presentkorten.

Kontantfri verksamhet

Halmstad Tourist Center är en kontantfri verksamhet. Kontakta oss för mer information om vilka betalmöjligheter som erbjuds.

Mer bra att veta

Mer av Halmstad