Deutsch
English

Spela golf med kompisgänget

Bo på Clarion Collection Hotel Norre Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ett familjärt och gemytligt hotell inrymt i ett vackert sekelskifteshus i den centrala och grönskande delen av Halmstad.

Vackra Norre Katts Park ligger mittemot hotellet och stadskärnans rika restaurang- och butiksutbud är också i direkt anslutning till hotellet.

Finn gemenskapen och bo tillsammans i en av hotellets lägenheter som erbjuder två separata sovrum. Förutom härlig frukostbuffé och välsmakande eftermiddagskaffe med kaka ingår även kvällens erbjudande i golfpaketet.

I paketet ingår

Pris

Från 1480 kr/person **

* Hotellet samarbetar med Holms Golfklubb, Ringenäs Golf, Hotell & Konferens, Haverdals Golfklubb, Tönnersjö Golf.
**
Erbjudandet gäller under golfsäsongen 2024, dock ej under vecka 25–32, vid bokning av minst fyra personer.

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort. Telefonnummer till hotellet: 035-21 85 55.

Ankomstdag * (obligatorisk)
Ankomstdag
Avresedag * (obligatorisk)
Avresedag

Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?

Vänligen uppge tid och dag för spel samt eventuella andra önskemål här.
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad